Meteen naar de inhoud

Movienight – Thank God it’s Friday!

Beste Engagers!

Om jullie geheugen op te frissen over het conflict in de bezette Palestijnse gebieden organiseert Engage de filmavond Thank God It’s Friday op maandag 17 april om 19u.

Een pakkende en ontroerende documentaire met een unieke kijk op het hedendaags conflict in de bezette Palestijnse gebieden. Thank God It’s Friday is gemaakt door regisseur Jan Beddegenoodts en Niel Iwens. Deze twee mannen hebben vrijwillig en zonder loon gedurende twee jaar de aanvallen in het Palestijnse dorp Nabi Saleh gefilmd, waar elke vrijdag protesten worden gehouden. De film is uniek omdat het verhaal aan beide kanten wordt verteld, zowel door de inwoners van de nabijgelegen nederzetting Halamish als het Palestijnse dorp Nabi Saleh.

De film dateert nog maar van eind 2013 en is enkel te bezichtigen op live events als deze! Thank God it’s Friday werd op het filmfestival van Oostende vertoond en op het Human Rights Film Festival in Buenos Aires kaapte hij niet alleen de buitengewone hoofdprijs weg, maar ook de felbegeerde publieksprijs!!
Filmmaker Jan Beddegenoodts zal aanwezig zijn op ons event!

Wees erbij! Mis deze kans niet om hem te ontmoeten! Een film over trieste, maar ook inspirerende verhalen over het dagelijkse leed, strijd en onrecht in de bezette Palestijnse gebieden te horen.

We kijken er alvast naar uit! Jullie ook?
See you soon!Klik hier om je online in te schrijven!

Zet je aanwezig op ons Facebook evenement!

Inkom

Inkomprijs: €2,50

Inschrijvingen vereist via http://engage4changebe.webhosting.be/inschrijving/

Locatie

Het debat vindt plaats op volgend adres:
Vrijdagmarkt 9, 9000 Gent.
U komt binnen door de achterdeur in Meerseniersstraat 14.
Vanaf 19u gaan de deuren open.
Tot dan!